InfiniteU – retrospectiva 2015 si intentiile in 2016

2015 – Retrospectiva

E sfarsit de an si cum s-ar spune ora bilanturilor. Am zis sa ne uitam si noi la ce a insemnat 2015 pentru noi, InfiniteU.  Ne-am amintit in primul rand ca acest proiect  a inceput cu multe discutii si cafele la Alina in gradina prin iunie in acest an.

Am realizat ca am reusit sa trecem printr-o multime de intamplari in viata, mai bune, mai rele si ca pana la urma am reusit sa ne gasim echilibrul si energia necesare de a merge mai departe.

Am descoperit ca nu exista o reteta pentru a fericire ci abordari specifice fiecaruia si mai presus de toate e nevoie sa vedem Omul in intregul sau: minte, suflet, spirit, trup. Orice ne loveste din afara afecteaza toate aceste parti.

Asa am decis ca putem si noi contribui la cautarile celorlalti si le putem arata cum sa descopere o INFINITATE de solutii. Alegerea e a fiecaruia!

Asa a aparut InfiniteU! Viziunea noastra este sa reusim sa constientizam 1.000.000 de oameni ca POT LUA DECIZIA  sa mearga mai departe, indiferent de ceea ce le apare in cale. Resursele fie ca este mintea, sufletul, credinta sau trupul nostru se afla in fiecare dintre noi. Este suficient sa le descoperim si astfel invatam sa ne traim viata in armonie cui noi insine, trecand prin greutati si intamplari frumoase.

Cu ajutorul Georgianei Dragomir, prietena noastra si GM la Innerlook, am creionat proiectul si am lansat pagina de facebook pe 31 Iulie 2015. Am reusit sa atragem 383 de persoane pe pagina si suntem foarte mandre ca deseori postarile noastre ajung la peste 1000 de persoane, desi  cateodata ne intrabam cu totii ce  inseamna aceasta statistica J

Multumim Georgianei ca ne-a impartasit crezul ei intre altele si titlul cartii la care scrie, Claritate si Scop, fiind astfel in permanenta concentrate in directia care trebuia.

In octombrie am dat drumul la blog si lucrurile au devenit mai serioase: 16 postari, 880 de vizitatori. Spre bucuria noastra avem cititori nu doar in Romania ci si in SUA, Franta, Germania, Italia, UK.

Incet, incet ajungem la cei 1.000.000 de oameni care actioneaza in directia unei vieti implinite si fericite!

Va multumim tuturor pentru atentia pe care ne-ati acordat-o, pentru sugestiile voastre pe parcursul acestor luni.

Subiectele apreciate de voi: cum sa iti traiesti viata pe care o doresti, despre durere, despre a-ti reinventa cariera, despre asteptari si multe altele.

Au urmat primul seminar InfiniteU, Seara InfiniteU, Lady’s day InfiniteU – Spa si Relaxare. Toate aceste evenimente aduc impreuna oameni care doresc sa descopere cine sunt cu adevarat, cum isi pot depasi limitele aplicand metoda noastra sau pur si simplu gasind un loc unde pot discuta cu alti semeni despre viata lor, problemele lor, solutiile lor.

Caci InfiniteU este si o COMUNITATE, sunt cei care doresc sa stie, sa inteleaga si sa se bucure de viata, cei care se sprijina unii pe ceilalti pentru a merge mai departe.

2016 – Energie, vitalitate si constientizare

Anul 2016 va aduce noi surprize din care vom dezvalui acum cate putin. InfiniteU va deveni destinatia online a tuturor celor care doresc informatii si o comunitate care doreste sa traiasca in echilibru mental, sufleteste si spiritual.

Veti avea ocazia sa participati la evenimente impreuna specialisti in dezvoltarea personala si profesionala cum ar fi Oana si Adrian Niculae de la Points of You, seri cu o tema de explorat, produse care sa va ajute in dezvoltarea personala si multe alte surprize pe care le vom dezvalui pe masura ce vor aparea. Pregatim iesiri si activitati in care sa ne bucuram de viata, de spirit si de suflet.

In curand vom trimite si calendarul si veti putea sa va inscrieti la evenimente. Totul depinde de fiecare dintre noi iar ceea ce nu putem controla putem invata sa le acceptam!

Vom aduce marturii ale unor oameni care au reusit sa ia viata de la capat fie ca si-au facut un plan elaborat sau pur si simplu au ales sa se adapteze din mers. Oameni din Romania dar si din strainatate, toti cu povesti frumoase, cu bune, cu rele dar datatoare de speranta. In fond speranta ca putem sa o luam de la capat si ca in final vom fi fericiti este ceea ce ne energizeaza de cele mai multe ori.

Un an 2016 cu multe impliniri!

Adriana si Alina

Co-fondatoarele InfiniteU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s